Hovedmenuen - app

1. Forsiden

Når du er logget ind, kommer du til app-forsiden.

Her vil du fremover få vist dagens indberetninger (hvis du har foretaget nogen), og på hvilken sag, du senest har indtastet timer.

Du kan på plus-tegnet nederst i højre hjørne gå direkte til at indrapportere.

Men du kan også klikke på de tre horisontale streger i øverste venstre hjørne for at gå til menuen. Gør det nu.

2. Hovedmenuen

Når du på forsiden har trykket på de tre streger i øverste venstre hjørne, bliver hovedmenuen åbnet.

Her ser du hovedmenuen.

Du kan få overblik over, hvilke sager, du kan indrapportere på, ligesom du kan se en ugerapport.

Under beskeder får du at vide, hvis nogle af dine indberetninger bliver ændret.

Endelig kan du også redigere dine oplysninger (som telefonnummer, adresse m.m.) i punktet "Min profil".