Hovedmenuen - iPhone

1. Forsiden

Når du er logget ind, kommer du til app-forsiden.

Her vil du fremover få vist dagens indberetninger (hvis du har foretaget nogen), og på hvilken sag, du senest har indtastet timer.

Du kan på plus-tegnet i øverste højre hjørne gå direkte til at indrapportere.

Men du kan også klikke på de tre horisontale streger i øverste venstre hjørne for at gå til menuen. Gør det nu.

2. Hovedmenuen

Når du på forsiden har trykket på de tre streger i øverste venstre hjørne, bliver hovedmenuen åbnet.

Her ser du hovedmenuen.

Herfra kan du indberette arbejde (timer), kørsel og vareforbrug.

Du kan også få overblik over, hvilke sager, du kan indrapportere på, ligesom du kan se en ugerapport.

Endelig kan du også redigere dine oplysninger (som telefonnummer, adresse m.m.) i punktet "Min profil".