Opsæt: Fil- og billedevedhæftning til indberetninger

I kan tilvælge en funktion, hvor man kan vedhæfte filer og billeder til indberetninger - som fx. kvalitetssikringsrapporter eller et foto af udført arbejde.

Det koster ikke noget ekstra.

Man kan både indberette billeder og dokumenter på sager, eller sammen med sin indberetning (via appen).

For at slå det til, skal du eller din administrator/ansvarlige gøre følgende:

1. Log ind i Partnermodul, og tilgå "Administrer" på den konto/kunde der skal have dette.

2. Gå ind i funktionsindstillinger og tilslut "File upload" og "File Upload for projects" (Se denne guide).

3. Gå ind i "Virksomheder" i Django, søg på virksomheden og tryk ind på den.
Skriv: storage.intempus.dk i det markeret felt: File Server Domain Name (se billede). Tryk derefter på Gem nederst på siden.

4. Derefter skal serveradgang godkendes via dette link: https://storage.intempus.dk/server/server-auth/ OBS: Du/kunden skal logge ind med kundens brugernavn og adgangskode via dette link.

Se her hvordan du kan se/tilføje billeder og dokumenter på sager fra administrationen og her fra appen.

Se her hvordan du kan se billeder og dokumenter på indberetninger fra administrationen.