Sagsstatus - hvor medarbejdere UDEN "App-rettighed" kan ændre status.

Det er normalt kun medarbejdere, der har fået tildelt "app-rettigheder" på deres brugerprofil (som på billedet herunder), der i appen kan ændre statusser på sager.

Hvis I vil give en medarbejder rettighed til at ændre statusser, og ikke andet, kan vi give denne særlige rettighed til medarbejderen.

Ring (tlf.: 26 390 400) eller skriv til os, så fikser vi det.

Læs mere om statusser i denne artikel:
https://support.intempus.dk/hc/da/articles/207229839-Sagsstatus-hvordan-virker-det-