Akkord: hvordan registrerer jeg akkordopgørelse som medarbejder?

Her er der en guide til, hvordan man som medarbejder registrerer akkordopgørelse i Intempus-appen.

NB: Det er kun en af medarbejderne på opgaven, der skal tilføje akkordopgørelse til deres timeindberetning! Øvrige medarbejdere på samme opgave registrerer kun timer.

Hvis du har en Android-telefon, skal du blot læse videre.

Hvis du har en iPhone, skal du gå til denne sektion forneden: Akkord-registrering med iPhone-appen

Akkord-registrering med Android-appen

1. Efter du er logget ind i appen, skal du trykke på plus-tegnet i nederste højre hjørne og vælge "Indberet arbejde".

2. På næste side skal du vælge "1. Kundearbejde"

3. Efter du har valgt "Kundearbejde" skal du nu trykke på den sag, du skal lave akkordarbejde på. I vores eksempel er det sagen "1, Fliser i møderum".

4. Efter du har valgt den sag, du skal indrapportere på, skal du nu vælge arbejdstypen "Akkordtimer".

5. Efter der er valgt arbejdstype, skal du nu udfylde formularen med dato, arbejdstid og bemærkninger.

Derefter skal du trykke på punktet "Akkordliste" i bunden af skærmen.

6. Når der er trykket på "Akkordliste" kommer du til nedenstående billede, hvor du skal trykke på knappen ud for den type akkordarbejde, du har lavet, og derefter indtaste hvor meget, du har lavet.
I nedenstående eksempel er der valgt "Betonfliser" og indtastet 15 kvadratmeter.

Stykpris er den pris, der er aftalt med din chef. Er satsen forkert, skal du kontakte chefen.

Når der er indtastet, skal der trykkes på fluebenet oppe til højre for at komme tilbage til din timeindberetning.

7. Efter der er indtastet udført akkord-arbejde, kommer du tilbage til din timeregistrering, hvor du nu i bunden ud for "Akkordliste" kan se, at der er tilføjet 1 stk. akkordopgørelse.
Tryk nu på fluebenet oppe til højre for at indsende din indberetning.

7. Når din indberetning er indsendt, kommer du til forsiden af appen, hvor du nu kan se, hvad du har indrapporteret - i vores tilfælde er det 5 timers arbejde, hvor der er lagt 15 kvadratmeter betonfliser.

Slut.

Akkord-registrering med iPhone-appen

1. Efter du er logget ind i appen, skal du trykke på det lille plus-tegn i øverste højre hjørne for at lave en indberetning.

2. På næste side skal du vælge "1. Kundearbejde"

3. Efter du har valgt "Akkordtimer" skal du nu trykke på den sag, du skal lave akkordarbejde på. I vores eksempel er det sagen "1, Fliser i møderum".

4. Efter du har valgt den sag, du skal indrapportere på, skal du nu vælge arbejdstypen "Akkordtimer".

5. Efter du har valgt "Akkordtimer", skal du nu udfylde formularen med dato, arbejdstid og bemærkninger.
Derefter skal du trykke på punktet "Tilføj akkordliste" i bunden af skærmen.

6. Når der er trykket på "Tilføj akkordliste" kommer du til nedenstående billede, hvor du skal trykke på knappen ud for den type akkordarbejde, du har lavet, og derefter indtaste hvor meget, du har lavet.
I nedenstående eksempel er der valgt "Betonfliser" og indtastet 15 kvadratmeter.

Når der er indtastet, skal der trykkes på "Indberet arbejde" oppe til venstre for at komme tilbage til din timeindberetning.

7. Efter der er indtastet udført akkord-arbejde, kommer du tilbage til din timeregistrering, hvor du nu i bunden ud for "Tilføj akkordliste" kan se, at der er tilføjet 1 stk. akkordarbejde.
Tryk nu på "Gem" oppe til højre for at indsende din indberetning.

8. Når din indberetning er indsendt, kommer du til forsiden af appen, hvor du nu kan se, hvad du har indrapporteret - i vores tilfælde er det 5 timers arbejde, hvor der er lagt 15 kvadratmeter betonfliser.

Slut.