Oprettelse af integration via administratorlogin

Hvis man er administrator af flere e-conomic-konti, hvoraf det er en af dem, der skal integreres til Intempus, skal man som administrator gøre følgende:

Følg det normale oprettelsesflow som beskrevet i denne artikel.

Men når du er nået til trin 3, skal du logge på e-conomic, skifte til den aktuelle e-conomickonto, der skal integreres, derefter klikke på tandhjulet oppe til højre, vælge "Alle indstillinger" og "Abonnementstatus" i venstremenuen.

Rul til bunden af siden og find din superbrugerprofil. Klik på blyanten på linien til højre for profilen for at redigere den.

Indtast din adgangskode for at få lov til at redigere.

Indtast nu din adgangskode igen i de to felter "Adgangskode" og "Adgangskode (gentag)".

Klik til sidst på "OK"-knappen.

Gå nu tilbage til guiden og fortsæt som normalt fra pkt. 3 og frem.