Afspadseringssaldo i appen - hvor kan jeg se den?

Hvis der er aktiveret "Afspadseringskonto" på jeres Intempus-konto, kan man tilvælge, at hver medarbejder i deres app kan se, hvor mange afspadseringstimer, de har til gode.

Afspadseringsbalancen vil altid kunne ses i den øverste uge inde under "Ugerapport" i appens hovedmenu:

1. Tryk på "Ugerapport" i hovedmenuen.

2. Tryk på den øverste uge i listen.

3. Øverst vil der under overskriften "Afspadsering" vises antal afspadseringstimer på saldoen.

NB:
Hvis der ikke vises en afspadseringssaldo i din ugerapport, skal du gå til forsiden af appen og se, om der er indkommet en besked om ændring af en eller flere indberetninger. Disse beskeder skal gennemgåes og enten accepteres eller afvises, før afspadseringssaldoen opdateres inde under ugerapport.