Billeder og dokumenter på sager - administration

Denne artikel omhandler billeder og dokumenter på sager i administrationen.
Hvis du vil læse om billeder og dokumenter på sager i mobil-appen, skal du gå en af disse guides:
iPhone eller Android.

NB: Billeder og dokumenter på sager skal først aktiveres på jeres konto, før at det virker. Læs mere her.

Introduktion
I administrationen kan I lægge billeder og dokumenter på de forskellige sager, som medarbejderne efterfølgende kan åbne i deres app. Det kan fx. være plantegninger, arbejdssedler, kvalitetssikringsformularer til udfyldelse m.m.

Medarbejderne kan åbne de vedhæftede filer og billeder, redigere i dem (med en tredjeparts-app) og gemme dem på sagen med de nye rettelser.

Medarbejderne kan også selv via deres app oprette mapper på sagerne, hvori de kan lægge filer og billeder på sagerne. Disse filer og billeder kan derefter ses og hentes i de øvrige medarbejderes app, og i Intempus-administrationen.

NB: Der kan jo også vedhæftes filer til indberetninger - disse filer bliver ikke lagt ind i sagsfilerne. De kan kun ses i administrationen ved at klikke på indberetningen. Læs mere om filvedhæftninger her.

Administrationen: Sådan oprettes der mapper og lægges filer på en sag.

1. Klik først på "Sager" i top-menuen og derefter på den aktuelle sag.

2. Klik derefter på fanebladet "Billeder og dokumenter" oppe til højre.

3. Opret nu evt. mapper ved klik på "Opret ny mappe" og indtastning af mappenavn.

Der kan godt være mapper inde i mapperne.
Hvis du er i en "undermappe" skal du klikke på "Op et niveau" for at gå tilbage til den forrige mappe.

NB: Mapperne kan endnu ikke slettes eller omdøbes i administrationen - det kan man indtil videre kun gøre i appen. Hvis du ikke har appen på din telefon, og skal have slettet en mappe, så skriv til os - så kan vi gøre det for dig.

4. Tilføjelse af filer og billeder

Tilføj de ønskede filer til de relevante mapper ved først at klikke dig ind i den aktuelle mappe.
Hvis der ikke er oprettet nogen mapper på sagen, bliver filerne blot lagt på sagen.

Klik derefter på "Upload fil".

Når du har klikket på "Upload fil" bliver din computers filvælger åbnet. Klik dig frem til den ønskede fil på din computer og klik på "Åbn".

Nu er filen lagt ind på sagen i mappen "Plantegninger", så medarbejderne kan hente og åbne den i deres Intempus app. Medarbejderne kan også selv oprette nye mapper og uploade nye filer til sagen.
Der kan endnu ikke flyttes eller omdøbes filer - dem må du i stedet slette og derefter uploade dem til den relevante mappe igen.

Hvis du klikker på en fil, der er lagt ind på en sag, bliver den hentet ned til din computer.

Du kan nu gå til disse guides om filer og billeder i appen:

iPhone: Guide til filer og billeder på sager.

Android: Guide til filer og billeder på sager.