Slå start/stop ur (stempelur) til

Det er muligt for medarbejderne at starte og stoppe tiden på deres app med et stempel ud, når de skal indberette arbejde. Se hvordan det fungere på android eller iPhone

For at de kan gøre det, skal følgende gøres:

1. Du skal slå funktionen til via Partner modulet --> Administrer --> Funktionsindstillinger (se her hvordan)

2. De arbejdstyper der skal have denne funktion, skal have flueben i "Tidsinterval". Det gør du inde på kundens konto, og så under Arbejdsmodeller.

3. Medarbejderen skal opdatere appen på forsiden (øverst i højre hjørne).

De kan nu starte/stoppe tiden.