Team ROB (Revisor & Bogholdere)

Er du revisor, bogholder eller konsulent?

I så fald er vi hos Intempus altid på jagt efter nye partnere, og derfor har vi lavet et splinternyt Partnermodul

Via partnermodulet vil du med ét login få adgang til alle dine kunders Intempus konti, deres opsætning og mulighed for at styre deres funktionsindstillinger. Derudover tilbyder vi også oplæring af vores system og integrationer således at du kan blive en rigtig Intempus ekspert.

Det er gratis at blive en del af vores Team ROB, og så får du tilgengæld en masse nye muligheder.

Du kan læse meget mere om det her, og samtidigt også skrive dig op - så kontakter vi dig hurtigst muligt!