Intempus snabbguide utan integration

Steg 1 – Registrera din verksamhet

Gå in på vår hemsida www.intempus.se och välj “Registrera dig här!”

Fyll i formuläret, utan att kryssa i rutan "integration med e-conomic". Klicka sedan på “Pröva Intempus".

Vi skickar inom kort ett välkomstbrev med användarnamn och lösenord till Intempus Admin till den angivna e-postadressen.

Intempus Admin är ett webbaserat administrationssystem där du som administratör kan få överblick över alla dina medarbetares inrapporteringar. Det är härifrån du kan skapa nya projekt, kunder, medarbetare och mycket annat.

Logga nu in på Intempus Admin via hemsidan: https://intempus.dk/admin/login?locale=sv_SE

Steg 2 – Skapa arbetsmodeller

I Intempus Admins huvudmeny, klicka på "Inställningar" --> “Arbetsmodeller”. I Intempus är alla medarbetare knutna till en arbetsmodell, exempelvis “projektledare”, “administration”, “gesäll” etc. En arbetsmodell innehåller de arbetstyper som en medarbetare kan inrapportera arbete på. Vi har skapat en standardmodell, men denna kan du naturligtvis anpassa efter dina behov.

Steg 3 – Upprätta medarbetare

I Intempus Admins huvudmeny, klicka på ”Medarbetare”.

Klicka på ”Upprätta medarbetare”.

Du kan nu lägga in dina medarbetare genom att fylla i formuläret.

När du har upprättat en medarbetare kommer du bli ombedd att upprätta ett kontrakt för denne. Här väljer du också vilken arbetsmodell medarbetare ska knytas till. Om medarbetaren har en tidsbegränsad anställning kan du dessutom ange ett slutdatum för anställningen.

Steg 4 – Upprätta kunder och skapa projekt

I Intempus Admins huvudmeny, klicka på ”Kunder”.

Klicka på ”Upprätta kund”. Du upprättar dina kunder genom att fylla i formuläret. När kunden är upprättad får du även möjlighet att skapa ett projekt för kunden. När ett projekt är aktivt kan dina medarbetare hitta det via Intempus App.

När du har upprättat och skapat alla dina projekt och kunder är du redo att använda Intempus!

Steg 5 – Ladda ned Intempus App

Om du inte redan har laddat ned Intempus App kan du göra det via App Store eller Google Play.