Hur slutför jag integrationen med e-conomic?

Om du har registrerat ett konto hos Intempus, men inte hade dina inloggningsuppgifter till e-conomic tillgängliga vid registreringstillfället (t.ex. om du laddade ner appen på din telefon), kan det vara svårt att veta hur du i efterhand slutför integrationen. I följande avsnitt finns det därför instruktioner för hur du enklast gör just det.

1. På en dator med internetanslutning, logga in på Intempus Admin (öppnas i nytt fönster). Inloggningsuppgifterna hittar du i det mail du fick från Intempus när du upprättade ditt företag, antingen via appen eller vår hemsida.

2. Klicka på 'inställningar' längst uppe till höger på sidan, och välj 'integration' i rullisten. Klicka på länken högst upp som heter "Integration ännu inte konfigurerad. Klicka här för att konfigurera integration". Du kommer då till en sida där du ska skriva in era inloggningsuppgifter till e-conomic (avtalsnummer, användarnamn, och lösenord). När du har gjort detta kan du gå in på Intempus Admin igen. För att slutföra integrationen ska du åter gå in under 'inställningar', välja 'integration', och här välja (1) Projektgrupp för ärenden med kund; (2) Projektgrupp för ärenden utan kund; och (3) Kundgrupp för nya kunder. De olika grupperna svarar till de projektgrupper och kundgrupper ni redan har i e-conomic (exempelvis 'externt', 'internt', eller 'svenska kunder'). I respektive rullist väljer du nu vilka projekt- och kundgrupper nya projekt som skapas i Intempus ska kopplas till.

3. Nu är integrationen klar! Om alla inställningar är rätt gjorda försvinner utropstecknet uppe till höger i Intempus Admin, och alla era befintliga projekt, kunder, medarbetare och medarbetargrupper i e-conomic finns även i Intempus. Det går nu att börja använda appen för att rapportera in tid.

Om du fortfarande har problem med integrationen (utropstecknet är kvar), gå in under 'inställningar' och välj 'integration' för mer information. Du kan också kontakta Intempus Support, så hjälper vi dig!