Tilldela lösenord

Om du har upprättat ett nytt konto, en ny medarbetare, eller om någon av dina medarbetare har glömt sitt lösenord, behöver du tilldela dem ett lösenord innan de kan använda appen.

För att tilldela en medarbetare ett nytt lösenord, gör enligt följande:

1. Klicka på fliken "Medarbetare"
  2. Klicka på rätt medarbetare i listan
  3. Klicka på fliken ”Medarbetarprofil”
  4. Klicka på ”Redigera”
  5. Klicka på ”Val av lösenord”. Här kan du välja att skicka ett nytt lösenord till medarbetarens e-postadress, eller att själv ange ett nytt lösenord. Medarbetaren kan sedan ändra lösenordet i appen.