Projektåtkomst/medarbetaråtkomst

Med Intempus har du möjlighet att välja vilka projekt specifika medarbetare ska ha behörighet att göra inrapporteringar på. Du kan göra detta på två sätt.

För att redigera projektåtkomst för en enskild medarbetare:

1. Gå in på fliken ”Medarbetare”
  2. Klicka på rätt medarbetare i listan
  3. Klicka på fliken ”Projektåtkomst”
  4. Avmarkera rutan ”Behörighet för alla projekt”
  5. Välj de projekt för vilka medarbetaren ska ha behörighet att rapportera. OBS: Endast projekt där rutan ”Alla anställda har behörighet att tidrapportera för projekt” är avmarkerad syns i listan.
  6. Klicka på ”Spara”

För att redigera medarbetaråtkomst för specifika projekt:

1. Gå in på fliken ”Projekt”
  2. Klicka på rätt projekt i listan
  3. Klicka på Fliken ”Medarbetaråtkomst”
  4. Avmarkera rutan ”Alla anställda har behörighet att tidrapportera för projekt”
  5. Välj vilka medarbetare som ska ha behörighet att tidrapportera för projektet. OBS: Endast medarbetare för vilka rutan ”Behörighet för alla projekt” är avmarkerad syns i listan
  6. Klicka på ”Spara”