Tabellinställningar

I de olika sektionerna av Intempus Admin (Projekt, Medarbetare, Kunder, Rapporter, och Godkännande) har du möjlighet att själv bestämma vilken information som ska visas och hur den ska sorteras. Du kan spara inställningarna för att få möjlighet att enkelt växla mellan olika typer av inställningar. Informationen som visas kan dessutom exporteras till Microsoft Excel och skrivas ut.

För att välja vilken information som ska visas i tabellerna under respektive sektion, klicka på knappen med tre staplar (”välj kolumner”) i listans övre högra hörn. OBS!: Beroende på hur många kolumner som finns i listan kan du behöva scrolla åt höger för att se knapparna för tabellinställningar.

För att spara en inställning, redigera tabellen som du vill ha den och klicka därefter på kugghjulet (”Välj och/eller redigera tabellinställningar”). Klicka sedan på ”Spara ny tabellinställning”, välj ett namn, och klicka på ”Skapa”.

Du hittar din nya tabellinställning genom att klicka på kugghjulet och välja den inställning du vill använda i listan ”mina tabellinställningar”. För att återställa tabellen till standardinställningen, klicka på kugghjulet och därefter på ”Återställ tabell till standardinställning”.