Aktivera webhooks i e-conomic för att öka frekvensen på synkronisering mellan Intempus och e-conomic

Här beskrivs hur du kan öka frekvensen med vilken dina data synkroniseras mellan Intempus och e-conomic, genom att aktivera så kallade ”webhooks” i ditt e-conomic avtal.

Du ska tillföra två webhooks, som innebär omedelbar synkronisering när du i e-conomic upprättar eller redigerar Kunder och Projekt.

_____________________________________________________________________

1. Logga in på Intempus Admin (https://intempus.dk/admin/login?locale=sv_SE), klicka på ”inställningar” i skärmens övre högra hörn, och välj ”Integration”

_____________________________________________________________________

2. I botten av sidan finns det en webbadress. Markera adressen och kopiera den (högerklicka och välj ”kopiera”).

_____________________________________________________________________

3. Logga nu in i e-conomic, klicka på det orangea kugghjulet uppe till höger och välj ’Alla inställningar’

_____________________________________________________________________

4. I menyn till vänster, klicka på ’Tillägg’ och därefter ’Webhooks’

_____________________________________________________________________

5. Klicka på knappen ’Ny webhook’

I fönstret som öppnas ska du fylla i följande tre fält:

a. Typ: Här ska du välja ’Projektet har uppdaterats’ i drop down-menyn.
b. Namn: Skriv ’Nytt projekt’
c. URL: Här klistrar du in webbadressen du kopierade i steg 2 ovan (högerklicka och välj ’klistra in’)

Klicka nu på ’Spara & ny’, så öppnas ett nytt formulär

___________________________________________________________________

6. I fönstret som öppnas ska du återigen fylla i de tre fälten:

a. Typ: Här väljer du ’Kund uppdaterad’

b. Namn: Skriv ’Ny kund’

c. URL: Här klistrar du in samma webbadress som i föregående steg (högerklicka och välj ’klistra in’)

Avsluta genom att klicka på ’Spara’

__________________________________________________________________

7. I översikten kan du nu se dina två webhooks:

_____________________________________________________________________

När du i fortsättningen skapar och redigerar Kunder och Projekt i e-conomic kommer ändringarna synkroniseras med Intempus med detsamma.